logo
Cafea sau ceai?! Rafinamentul gustului

La Nobilta del Gusto apreciem excelența gustului. Unele dintre cele mai prețioase momente sunt micile plăceri ale vieții, iar ca aceste clipe să fie de calitate este important să alegem un ceai sau o cafea bună. Simbioza dintre arome și gust este unul dintre criteriile de bază pentru o experiență senzorială remarcabilă.

Am ales producători conștiincioși, care și-au materializat pasiunea în produse unice. Terres de Cafe oferă o viziune a cafelei cunoscută sub numele de „à la française”. Un principiu fundamental pentru această companie este respectul pentru natură, producători și consumatori. Boabele de cafea sunt cultivate în diferite regiuni din Africa și America Latină. Sunt cafele cu caracter, la care vrei să revii, cu care vrei să-ți începi ziua, să primești o doză suplimentară de energie sau să te relaxezi citind ultimele ștri.

Cafeaua Genovese este caracterziată de o aromă inconfudabilă și un gust fabulos. Fiecare tip de boabe este prăjit individual pentru a atinge notele și aroma optimă. De asemenea, toate produsele trec un control riguros al calității. Boabele sunt cultivate în Africa și America Latină, ulterior, fiind prăjite și ambalate în Italia. Acest brand este unul dintre preferatele echipei La Nobilta del Gusto. Cafeaua este cremoasă, plină de arome, cu un post gust plăcut care te energizează.

Dintre ceaiuri, avem prezente două case celebre de ceaiuri din Franța – Palais des Thes și Laduree. Nume sonore ce își recomandă produsul de la sine. Pentru amatorii de ceai, acestea vor fi o adevărată revelație. Alegeți după bunul plac!