logo
Celebrează femeia împreună cu La Nobilta del Gusto

La Nobilta del Gusto vă propune câteva idei de cadouri pentru 8 martie. Fiecare femeie este unică și deosebită în felul său, însă, un dar făcut din inimă va fi pe placul oricăreia.

Eau de vie este o băutură franceză cu un gust delicat, cu note de fructe și o aromă diafană. Este o băutură potrivită pentru o seară între prietene, completând atmosfera cu un accent exotic.

O altă băutură franceză deosebită este cidrul. Acesta conține puțin alcool, are un gust elegant și se asociază perfect cu un desert.

De asemenea, vă recomandăm câteva vinuri albe italiene ce cu ușurință câștiga simpatia femeilor. Sunt vinuri ce sunt potrivite pentru o seară între fete, pentru a fi împărțite cu persoana iubită, pentru a transforma o cină într-un festin al aromelor și gusturilor.

Iar dacă preferați o băutură fără alcool, atunci vă recomandăm să alegeți un ceai. Ladurée este una dintre cele mai cunoscute case de ceaiuri din Franța. Produsele se disting prin calitate, combinațiile inedite dintre ingrediente și tradiția bunului gust.

Totuși, dacă nu poți să alegi din produsele de mai sus, atunci un voucher este alternativa potrivită.