logo
Ciocolate și macarons francezi. Dulciuri pentru sărbătorile de iarnă

De sărbători întotdeauna dorim să mâncăm niște dulciuri alese. Am pregătit un sortiment inedit de ciocolate și macarons. Acestea sunt perfecte pentru a fi savurate cu un spumant brut. Ciocolatele sunt create manual de către cofetarii iscusiți de la Yves Thuries. Macaronșii Franck Deville sunt preparați din ingrediente alese și se remarcă prin gustul lor delicat.

În asortimentul de macarons dulci fără gluten avem:

  • Mentă , zmeură, caramelă sărată, ciocolată, ciocolată cu mentă, ciocolată cu portocală, nucă de cocos, coacăze, lămâie, căpșuni, caise, vinișe, violete, vanilie, litchi, litchi bikini (cocktail), pară și cremă de portocale.

De asemnea, avem și patru tipuri de macarons sărați fără gluten:

  • Tapenadă de olive, cremă de brânză de capră cu piper, foie gras și trufe.

Dintre cele cu gluten avem:

  • Praline, praline roz, speculoos (biscuite belgian)
  • Praline
  • Praline roz

În special, macaronșii sărați sunt delicioși în asociere cu un spumant. Această combinație cu singuranță merită încercată, grație eleganței gustului.

la-nobilta-del-gusto-macaronsla-nobilta-del-gusto-macarons

Importăm macaronșii congelați. După 15 minute de când au fost scoși din frigider pot fi consumați. Totodată, după decongelare pot fi consumați timp de trei zile.

Ciocolatele Yves Thuries se bucură de o popularitate înaltă în rândurile clienților noștri. Înainte de sărbătorile de iarnă, am adus 60 de gusturi. Dintre care veți regăsi cele pe care le-am mai avut, de exemplu trufele, dar și premiere dulci. Fiecare ciocolată este o adevărată bijuterie gastronomică și estetică. Am editat și un catalog pentru clienții noștri, ca să poată alege mai ușor.

la-nobilta-del-gusto-ciocolatela-nobilta-del-gusto-ciocolate

Menționăm că avem și trei tipuri de ciocolată cu ganaș sărat din olive, piper Espelette și piper Timut.

 

Vă așteptăm cu drag pentru a vă îndulci de sărbători!