logo

Despre noi

Magazinul La Nobilta del Gusto a fost inaugurat în vara anului 2018. Remarcăm faptul că am fost prima vinotecă din Chișinău cu o colecție de vinuri și băuturi tari importate din diferite colțuri ale lumii. În alegerile noastre primează calitatea și ineditul. Treptat, am mărit gama de vinuri și băuturi tari. Astfel, La Nobilta del Gusto am adunat băuturi exclusive, pe care le veți găsi doar la noi.

Inițial, am avut și o sală gourmet din delicii produse artizanal, care nu conțin aditivi și coloranți artificiali. Printre delicatesele pe care  le veți găsi la noi, enumerăm pastele autentice italiene, risotto italian, produse din pește spaniole, sosuri franceze, produse din trufe, produse din foie gras și produse vegane. Totodată, La Nobilta del Gusto avem în sortiment ceai francez, cafea italiană și ciocolată elvețiană făcută manual.

Ocazional, organizăm evenimente. Invitații noștri sunt ghidați pentru a descoperi lumea vinurilor și arta degustării. Sommelierul casei are o experiență de peste 10 ani în domeniu. La degustările noastre participă atât cunoscători, sommelieri, amatori, cât și cei care pur și simplu vor să petreacă o seară util și interesant. Ne străduim să prezentăm tematici diverse pentru a fi accesibili pentru diferite categorii de vârstă.

Colaborăm cu diferite restaurante de top din Chișinău și lucrăm în permanență la diversificarea sortimentului nostru.