logo
E timpul obiceiurilor sănătoase. Începe cu o salată
Ai mâncat astăzi o salată?! Primăvara este perioada potrivită pentru a-ți forma obiceiul de a consuma zilnic o salată. Este recomandat să utilizezi legume, fructe, verdeață proaspătă și un dressing bun. Salatele sunt bogate în vitamine, nutrienți și antioxidanți. Iar pentru a transforma o salată într-un super food te sfătui să adaugi uleiuri și sosuri preparate doar din ingrediente naturale.

De ce să mănânci salate?! Pentru că acestea sunt bogate în fibre vegetale. Nutriționiștii afirmă că o dietă bogată în fibre poate scădea semnificativ nivelul colesterolului. Totodată, grație diversității fructelor și legumelor folosite în salată, vei beneficia de o super sursă de vitamine și antioxidanți. De asemnea, dacă dorești să reduci numărul caloriilor consumate, atunci înlocuiește una din mesele zilei cu o salată. Pe lângă asta, folosind uleiuri vegetale în salate, consumați și grăsimi monosaturate.

Astfel, consumând salate vei îmbina un obicei alimentar sănătos cu plăcerea gustului. Poți asezona salata cu ulei de măsline simplu sau cu un ulei de măsline ce conține condimente sau trufe. Iar dacă dorești să transformi salata într-o mică operă culinară, atunci un dressing cu ulei de măsline, oțet, condimente sau fructe exotice va fi asul tău din mânecă. În sortiment, avem diferite sosuri pentru salată create cu iscusință de bucătari francezi. Însă, dacă preferi să asezonezi salata cu oțet, avem în sortiment oțet cu pulpă de legume, cu pulpă de fructe sau condimente.

Prepara-ți propriul festin culinat și savurează, acasă, o cină ca de restaurant. Dressing-ul cu fructe exotice îți vor răsfăța papilele gustative și te vor îmbia cu arome ce te vor purta imaginar pe tărâmurile însorite. Așadar, te îndemnăm să mănânci, în fiecare zi, câte o salată asezonată cu un dressing delicios La Nobilta del Gusto. Datorită faptului că produsele pe care le găsești în magazinul nostru sunt certificate organic, nu conțin coloranți și conservați vor completa experiența ta gastronomică sănătoasă de minune.

P.S. Nu ezita să asociezi salata cu cun vin bun.