logo
Festin gourmet de sărbători – rapid, simplu și gustos

Se apropie sărbătorile de iarnă și cu siguranță deja te gândești ce bucate vei pregăti și cum vei amenaja masa. Nu trebuie să petreci mult timp în bucătărie și să te stresezi cu rețete complicate, tot de ce ai nevoie sunt ingrediente de calitate. Poți prepara un festin gourmet rapid, gustos și foarte simplu.

Spre exemplu, în obișnuitul platou de mezeluri poți adaugă salam de prepeliță, fazan, mistreț sau bizon. Partea cea mai bună este că aceste produse nu conțin niciun E. Cu siguranță vei reuși să surprinzi oaspeții cu aceste delicii. Iar dacă vrei să adaugi un sos sau muștar, avem un sortiment variat, din care cu siguranță vei găsi ceva pe plac.

Pentru amatorii de pește, recomandăm produsele Ortiz. Cu tonul alb poți prepara o salată excepțională sau amenaja un platou cu pește și măsline.

Totodată, nelipsite de la masa de sărbătoare sunt salatele. Până și cel mai simplu preparat poate surprinde prin arome și gust, dacă sunt folosite ingredientele potrivite. Astfel, îți recomandăm să experimentezi cu uleiuridressing-uri, oțet sau condimente .

Iar dacă vrei ca masa ta de sărbătoare să fie fine food, atunci ai nevoie de produse din trufe sau produse din foie gras. Bunăoară, poți pregăti bruschete cu foie gras și dulceață din smochine. Acest aperitiv va fi un start feeric al serii.

Pentru a completa ospățul, asociați bucatele cu un spumant. Vă dorim sărbători gustoase și memorabile alături de oameni dragi.