logo
Oferta La Nobilta del Gusto. Cadouri personalizate și corporate
Perioada sărbătorilor de iarnă este una dintre cele mai îndrăgite și așteptate. Este un motiv în plus pentru a ne arăta afecțiunea și aprecierea pentru cei din jurul nostru. Totodată, mulți dintre noi începem a căuta cele mai deosebite cadouri. Astfel, pentru a vă ușura căutările, vă prezentăm  ofertele noastre eleborate cu mult drag.

 

Oferta Christmas este un dar elegant și rafinat. Aceasta include ceaiuri din colecția de iarnă a renumitei case franceze de ceaiuri Palais de Thes și ciocolate create artizanal. Aromele ceaiurilor Palais de Thes te vor purta imaginar în copilărie, iar ciocolatele cremoase și delicioase îți vor răsfăța papilele gustative.

la-nobilta-del-gusto-cadou la-nobilta-del-gusto-cadou

Oferta Sparkling include seturi cu diferite tipuri de spumant. Șampania poate fi ascoiată cu ceva dulce precum ciocolată franceză creată artizanl sau macarons autentici. În sortiment avem champagne franceză, cremant francez, zekt austriac și spumant italian. Puteți alege din două tipuri diferite de cutii, pe care le vedeți în imaginile de mai jos.

la-nobilta-del-gusto-cadou la-nobilta-del-gusto-cadou

Oferta Băuturi Tari este foarte diversă, poate include whisky, gin, rom, brandy, cognac, liquer, saque, pisco și altele. În dependeță de băutura aleasă, cadoul poate fi potrivită atât pentru bărbați, cât și pentru femei. Sommelierul casei vă poate poate consilia și relata despre colecția de băuturi tari. Astfel, împreună veți găsi băutura potrivită pentru persoana care doriți să o surprindeți cu un dar deosebit.

la-nobilta-del-gusto-cadou la-nobilta-del-gusto-cadou

Ofertele Personalizate se elaborează în baza preferințelor clientului. Ne orientăm în dependeță de preț și cerințe pentru a elabora mai multe opțiuni pe care le prezentăm ulterior. Aceste oferte pot include băuturi, dulciuri, ceai, cafea sau produse gorumet.

la-nobilta-del-gusto-cadou la-nobilta-del-gusto-cadou

Alte câteva idei de cadouri poți vedea aici

Pentru mai multe detalii sau pentru a vă expedia oferetele, ne puteți scrie pe paginile noastre de Facebook, Instagram sau la adresa lanobiltadelgusto@gmail.com. Totodată, dacă doriți să plasați o comandă, vă rugăm să ne contactați cu 5-7 zile înainte.