logo
Reduceri la toate produsele alimentare! Comandă online și noi îți livrăm acasă
Alimentația are un rol esențial pentru menținerea unui corp sănătos și a unei gândiri pozitive. Dorim să fim alături de clienții noștri, astfel avem reduceri de -7% la întreg sortimentul de produse alimentare.

Dacă ții post sau ești adeptul unei diete vegetariene sau vegane, avem un o gamă variată de produse din care poți alege. Este important să consumi produse din ingrediente de calitate și care îți vor asigura doza optimă de proteine, vitamine și nutrienți. De asemnea, avem delicii care vor fi pe placul amatorilor de pește sau carne. Partea cea mai bună este că în doar câteva minute poți savura o cină sau un prânz hrănitor. Cu siguranță, în această perioadă, din ce în ce mai prezente pe masa fiecăruia sunt salatele. Vă propunem să le transformați cu ulei de olive, dressing-uri, sosuri, muștar, pesto  sau oțet . Iar pentru că ziua bună se cunoaște de dimineață, începeți-o în forță cu cereale asutriece Verival sau biscuiți Germinal preparați doar din ingrediente certificate organic.

Totodată, pentru că știm că avem mulți clienții care au îndrăgit cafeaua noastră, puteți acum beneficia de reducere de 7% la cafeaua italiană Genovessi.

Vă reamintim că în stoc avem și băuturi. Mai multe detalii despre întreg sortimentul nostru de produse găsiți în video-ul de mai jos.

Vă îndemnăm să faceți comanda online, iar noi vă livrăm produsele acasă. Dacă aveți întrebări sau doleanțe, vă rugăm să ne scrieți pe pagina noastră de Facebook. De asemnea, ne puteți contacta la numărul 022 802 002 sau 069023844.

La Nobiltà Del Gusto, grație sortimentului de produse și filosofiei sale este un magazin pentru toată lumea. Aici puteți descoperi și vă puteți delecta cu arta și excelența gustului. Fie că sunteți un gurmand exigent sau sunteți adeptul unui mod sănătos de viață, fie că sunteți vegetarian sau o persoană căreia îi place să experimenteze cu gusturi, aici cu siguranță veți găsi ceva pe plac.