logo
Rezoluții sănătoase și gustoase cu La Nobilta del Gusto pentru 2020

La începutul anului, mulți dintre noi și-au notat rezoluțiile pentru anul 2020. Cu siguranță în lista unora se regăsesc și puncte precum: – să îmi cumpăr abonament la sală; – să fac mai mult sport; – să am o dietă alimentară variată și echilibrată; – să consum alimente sănătoase etc. Cel mai greu este primul pas și câteodată avem tendința de a amâna, însă noi vă propunem câteva sfaturi simple și gustoase pentru un start reușit. Baza unui stil de viață sănătos este alimentația corectă. O dietă potrivită este cheia stării de bine atât fizice, cât și spirituale. Iată câteva sfaturi practice.

Deoarece ziua bună se cunoaște de dimineață un mic dejun sățios și gustos este esențial. Cerealele sunt o sursă ideală de vitamine, fibre, potasiu, magneziu și carbohidrați. Noi vă propunem o super selecție de cereale BIO Verival Organic cu fructe, alune și semințe. Dacă nu consumi lactate, atunci poți folosi lapte vegetal pentru un super aport de proteine.

Totodată, între mesele principale ale zilei optează pentru gustări sănătoase. Spre exemplu, poți cronțăi niște biscuiți vegani cu cremă BIO din alune. Iar dacă vrei să-ți permiți o indulgență dulce, atunci optează pentru ciocolată raw din cacao presată la rece sau delicii fără zahăr.

De asemenea, un aliat al modului sănătos de viață sunt salatele. Optează pentru un ulei bun, cum ar fi Quintesens sport produs din uleiuri de olive, floarea soarelui, in și rapiță. De menționat este că uleiul de măsline este benefic pentru sănătate, conține antioxidanți, previne apariția bolilor de inimă și a gastritei.

Un alt sfat ar fi să citim atent ambalajele produselor și să atragem atenția la compoziție.  Dacă este un preparat ce conține ingrediente naturale, fără conservanți și coloranți artificiali atunci acesta merită să ajungă pe masă. La Nobilta del Gusto vă îndeamnă ca în 2020 să puneți accent pe calitatea alimentelor consumate și să optați pentru un stil de viață sănătos care începe chiar din această clipă. Un an delicios să aveți!